Магазин Рая

Детски играчки и аксесоари
et11
9billa25

Raya Toys свят изпълнен с детски играчки и сбъднати мечти! Магически кът, в който ще преживеете емоцията да се докоснете до неверотяния детски свят! "Рая" Детски играчки разполага с голяма мрежа дистрибутори и клиенти във всички по-големи градове на страната. Основната идеология на Raya Toys е да дава възможност деца и родители да разглеждат, изпробват и играят с различни играчки. Така родителите са сигурни, че играчката, която купуват ще е интересна, полезна, удобна, правилна за възрастта на децата им. Целта на Raya Toys е да информира, продава и да забавлява клиентите си!

Фирма RAYALANDе създадена през 1993г.с основна дейност внос на детски играчки и търговия на едро..Тук можете да намерите всичко необходимо от раждането до 12г. възраст за Вашето дете, а защо не и за вас...
Основна цел на верига магазини "Рая" е да задоволят и най-капризното дете. Стоките са с подбрано качество и доказано най-ниски цени. Всяка играчка задължително се изпробва пред клиента,за да сме сигурни че няма да има разочаровани деца. Нашите продавач-консултанти са опитни и компетентни, те ще Ви предложат най-доброто без значение дали ще купите или не. По-голямата част от асортимента е собствен внос, което гарантира и най-добра цена. Дългогодишният опит ни е помогнал да подберем стоките по няколко основни критерии:

- Скъпи родители, винаги избирайте образователни играчки,съобразени с възрастта на детето, те го стимулират да се развива, мисли и опознава света.

- Всичко което купувате особено за Вашето дете трябра да е качествено,безопасно и здраво.

- Разбира се има доказани фирмени стоки ,които се предлагат в магазини "Рая",
но не е необходимо де давате много пари заради марката или реклама, все пак това е детска играчка.

- Мода има и в детските играчки - нашите деца са умни и интелигентни те гледат филми играят на компютърни игри, а ние трябва да знаем какво ще ги впечатли, затова не купувайте без да ги/ни попитате.

VIP-КАРТА
Не пропускайте възможността да я получите,защото всеки наш клиент е VIP.
С нея Вие получавате между 5 и 10% отстъпка./ по- голяма част от стоките са с 10% намаление/

Можете да си я вземете от всеки един от магазини "Рая" или с първата доставка на адрес.
Уважаеми Клиенти,
Моля, ако по някакъв начин не сме изпълнили гореизложеното или имате други изисквания, не се колебайте да ги споделите с нас на тел.
089/7030703 или 052/631860.

Магазин за детски играчки "Рая" различни видове играчки на едро и дребно от най-добрите производители на играчки плюшени играчки, дървени играчки, играчки за деца, склад за играчки, кукли, Barbie, Chicco, Lego  и др.